MELAYU VS CINA & INDIA DI MAHKAMAH TINGGI.

Ketahuilah sesungguhnya DAP bekerjasama dengan Dong Zhong untuk mempertahankan Sekolah Vernakular ini adalah benar!

Bukti : Nie Ching berkata, DAP akan bekerjasama dengan Persekutuan Persatuan-Persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia (Dong Zong) dan Sekolah Menengah Persendirian Chong Hwa Kuala Lumpur bagi memastikan niat mencabar kedudukan sekolah Cina dan Tamil tidak kesampaian.

Ketahuilah bahawa pemimpin mereka mengesahkan Mahkamah Persekutuan tempoh hari belum membuat keputusan tentang kedudukan sekolah Vernakular dan bukanlah bermaksud berakhirnya cabaran terhadap keabsahan Sekolah Vernakular!

Buktinya: Naib Pengerusi Majlis Bahasa Cina Malaysia, Peng De Sheng berkata, pihak Mohd. Khairul Azam hanya melakukan kesilapan prosedur dan Mahkamah Persekutuan tidak menyatakan bahawa kedudukan sekolah Cina dan Tamil diiktiraf oleh Perlembagaan Persekutuan.

Ketahuilah bahawa orang2 Melayu yang mahu kewujudan Sekolah 1 Aliran sahaja, tiada pilihan lain melainkan harus Bersatu sejak 2 minggu lepas bagi menghadapi Barisan Penyatuan masyarakat Cina di Mahkamah Tinggi pula nanti!

Buktinya : Beliau (Naib Pengerusi Majlis Bahasa Cina Malaysia) justeru meminta masyarakat Cina melakukan persiapan sepenuhnya bagi menghadapi cabaran lebih besar di Mahkamah Tinggi.

Ketahuilah NGO2 dan Pertubuhan2 Melayu bahawa Kita perlu kerahkan semua ahli masing2 untuk menghadapi NGO2 dan Pertubuhan Cina di Mahkamah Tinggi nanti!

Buktinya : Tambahnya, persatuan Cina jangan leka dengan keputusan Mahkamah Persekutuan, tetapi perlu bersatu menghadapi pertubuhan dan individu yang mempertikaikan kedudukan sekolah vernakular.

“Jika digabungkan tenaga persatuan Cina dan India, ia akan memberi kesan positif kepada perjuangan pendidikan bahasa ibunda”

Ketahuilah orang Cina akan melakukan apa jua cara termasuk cara kekerasan untuk mempertahankan bahasa ibunda mereka!

Buktinya: Jika dia mahu lakukan provokasi, maka kami pasti akan menggunakan sifat paling keras untuk mempertahankan hak belajar bahasa ibunda.

KESEMUA KENYATAAN BUKTI INI DI LAPORKAN MALAYSIAGAZETTE.COM DI PAUTAN INI.
https://malaysiagazette.com/…/cabar-kewujudan-sekolah-vern…/

WAHAI ORANG-ORANG MELAYU.

Hanya 3 Perkara yang saya mohon dari anda.

1. Doa
2. Kehadiran ke Mahkamah Tinggi nanti
3. Sumbangan Kewangan berterusan.

Sumbangan untuk Tabung Perjuangan mencabar Sekolah Vernakular Kini boleh di Bank in terus ke akaun AA Network Resources seperti poster di bawah atau di buat secara perbankan Internet dengan mengetip pautan ini :-

https://buzzeazam.com/…/mencabar-keabsahan-sekolah-vernaku…/

Terima kasih atas sumbangan anda.

Yang lain saya akan selesaikan.

#RasisBeperlembagaan

Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz
0129770412
14 November 2019

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *